Έχετε τις εξής δυνατότητες:

  • ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας της Εθνικής Τράπεζας όπου θα σας ζητηθούν τα στοιχεία της κάρτας σας)
  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:

ALPHA IBAN: GR2301405100510002002017606
– ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ 5ΕΝΤΕ/ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. 5ΕΝΤΕ

ΕΘΝΙΚΗ ΙΒΑΝ : GR1501104780000047800425606
– ΚΟΙΝΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤ ΕΠΙΧΕΙΡ ΠΕΝΤΕ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ : GR0801713130006313149262253
– ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας, καθώς και τα έξοδα μεταφοράς και όποια άλλα, προκειμένου να αρχίσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας. Η κατάθεση μπορεί να γίνει σε έναν από τους λογαριασμούς της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «5ΕΝΤΕ» που εμφανίζονται πιο πάνω ή στη φόρμα παραγγελίας. Σαν αιτιολογία θα πρέπει να αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας σας.

Στη συνέχεια θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της κατάθεσης μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@5ente.com. Μετά τη λήψη έγκυρου αντίγραφου κατάθεσης του συνολικού ποσού θα αρχίσει η επεξεργασία της παραγγελίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλέφωνο ή γραπτό μήνυμα σε περίπτωση που μας έχετε δώσει αριθμό κινητής τηλεφωνίας. Σε περίπτωση που δεν λάβουμε έγκυρο αντίγραφο με το συνολικό ποσό της παραγγελίας εντός 2 εργάσιμων ημερών η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αζημίως και θα σας αποστέλλεται σχετικό μήνυμα ακύρωσης της παραγγελίας σας.

Σημειώνεται ότι για όλους τους ανωτέρω τρόπους πληρωμής και παραλαβής στον χώρο σας, δεν ευθύνεται η Εταιρεία για κανένα λόγο (π.χ. φθορά προϊόντος κατά το άνοιγμα της συσκευασίας κλπ) αν το προϊόν παραληφθεί από άλλο πρόσωπο, από αυτό που έκανε την παραγγελία.

Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail στο οποίο θα αναφέρονται οι λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

 

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία αν:

– δε λάβουμε έγκριση πληρωμής

– δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής και παράδοσης στην περιοχή όπου μένετε

– δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος

– σε ένα ή περισσότερα προϊόντα αναγραφόταν λάθος τιμή η οποία οφείλεται σε τυπογραφικό λάθος.

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας:

θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός μίας (1) ώρας από την καταχώρηση της παραγγελίας και εμείς θα σας ενημερώσουμε, μέσω e-mail ή τηλεφώνου, για το πότε θα κατατεθούν τα χρήματα στην κάρτα ή στον λογαριασμό σας. Εφόσον δεν έχει προηγηθεί πληρωμή θα σας ενημερώσουμε μόνο για την ολοκλήρωση ακύρωσης της παραγγελίας σας.