Λίγα λόγια για εμάς

Το μακρινό 2003 συναντηθήκαμε με έναν αστείο τρόπο που μόνο η ζωή και κάποιοι ευφάνταστοι σεναριογράφοι μπορούν να συλλάβουν (η ιστορία λέγεται γύρω από την σόμπα και τα παγωμένα τσιπουράκια).

Τον Απρίλιο του 2004 δημιουργήθηκε το «Ονειρολόγιο», ένα καφενείο που ξεκίνησε να γίνει «παραδοσιακό» αλλά τελικά έγινε «έντεχνο».

Το 2007 ο Κωστής φώτισε τη ζωή μας.

Το 2008 το «Μην Πετάξεις Τίποτα!» αποτέλεσε τη φυσική συνέχεια της ανάγκης μας να δημιουργούμε με τα χέρια και τη φαντασία μας. Αντικείμενα από υλικά που είχαν χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον μια φορά, αλλά και χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, με σκοπό να ομορφαίνουν τον κόσμο γύρω μας.

Το 2010 ο Δήμος ολοκλήρωσε τη φωταγώγηση της ζωής μας και το εργαστήριο αποτελούσε τη φυσική συνέχεια του σπιτιού μας.

Το 2014-2015 συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις και βουτιά στα βαθιά της χονδρικής. Metropolitan Expo και Mec Παιανίας, με το πιο μεγάλο παράσημο από υπεύθυνο έκθεσης να λέει πως το περίπτερό μας «μυρίζει ανθρωπιά».

Από το 2012 έως το 2018 και κάθε καλοκαίρι με το βανάκι μας συμμετοχή σε φεστιβάλ (Μελιτζάζ), bazar (The Meet Market), και πολλά πανηγύρια.

Το 2016 ίδρυση της Κοιν.Σ.Επ. 5ΕΝΤΕ που έβαλε κάτω από την ομπρέλα της τα δικά μας όνειρα και τα όνειρα των φίλων μας.

Την άνοιξη του 2021 νέα σελίδα με το «Μαύρο Ποδήλατο», το κατάστημα λιανικής, να κάνει την καλοκαιρινή του βόλτα στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας.

To Δεκέμβριο του 2021 παρουσιαζόμαστε και διαδικτυακά στους παλιούς και νέους φίλους με το mptecoart.gr, το ψηφιακό μας κατάστημα.

Κι εδώ η ιστορία μας κάνει μια παύση…
Να πάρει μια ανάσα…
Για τα επόμενα…

Βίκυ και Γιώργος

Μην Πετάξεις Τίποτα