Τρόπος αποστολής:

  • Αποστολή με Courier: 4,00€ ευρώ (1-3 εργάσιμες μέρες),
  • Δωρεάν αποστολή: αυτή η επιλογή εμφανίζεται μόνο στη περίπτωση που η παραγγελία σας είναι άνω των 40,00€ (1-3 εργάσιμες μέρες).

 

Επιστροφή προϊόντων

Έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης από την αγορά κάποιου προϊόντος σε χρονικό διάστημα 10 ημερών από την παραλαβή του χωρίς οποιαδήποτε εξήγηση. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα αυτό, πρέπει να μας ενημερώσετε με μία ξεκάθαρη δήλωση, πριν λήξει η παραπάνω προθεσμία.

Θα πρέπει να μας επιστρέψετε το προϊόν στην άριστη κατάσταση που το παραλάβατε. Βασική προϋπόθεση είναι το επιστρεφόμενο προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε κατάσταση όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί κλπ.) τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν φθορές ή αλλοιώσεις και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας.

Συμπληρώνετε το έντυπο υπαναχώρησης που θα βρείτε εδώ και στο κάτω μέρος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και το στέλνετε συμπληρωμένο με τα στοιχεία σας στο email μας (info@5ente.com). Για να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής).

Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω όροι, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα, μη συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής. Η επιστροφή χρημάτων σε εσάς θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το προϊόν που αγοράσατε. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τρόπο που θα συμφωνηθεί, με την επιφύλαξη ότι τυχόν συμπληρωματικά έξοδα (όπως έξοδα συναλλαγών από διαφορετικές τράπεζες ή άλλα) τα αναλαμβάνετε εσείς.
Εσείς επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής των προϊόντων και είναι δική σας ευθύνη να επιλέξετε τον τρόπο επιστροφής και παράδοσης των προϊόντων στην εταιρεία.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η επιστροφή χρημάτων ή/και η πίστωση αυτών στον λογαριασμό του πελάτη είναι πάντοτε άτοκη.

Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι παραπάνω όροι, ή έστω ένας από αυτούς, διατηρούμε κάθε δικαίωμα να μην δεχτούμε την υπαναχώρηση.